Irtják-e a parlagfüvet a megszüntetett vasúti szárnyvonalak mentén?
Áder János, a "Tégy a parlagfű ellen!” Közhasznú Alapítvány alapítója ezen a címen nyújtott be írásbeli kérdést Kóka János gazdasági és közlekedési miniszterhez. Az alábbiakban a kérdést és a miniszteri választ egyaránt közreadjuk.
Biztosítja-e a Kormány a parlagfű elleni védekezéshez szükséges anyagi fedezetet?
Áder János, a "Tégy a parlagfű ellen!" Közhasznú Alapítvány alapítója ezen a címen nyújtott be írásbeli kérdést Veres János pénzügyminiszterhez és Gráf József földművelésügyi és vidékfejlesztési miniszterhez. A kérdésekre Gráf József válaszolt. Az alábbiakban a kérdést és a választ egyaránt közreadjuk.
Remélhetik-e az allergiában szenvedők, hogy a parlagfű elleni védekezésről nemcsak beszélnek, hanem végre történik is valami?
Áder János, a "Tégy a parlagfű ellen!" Közhasznú Alapítvány alapítója a parlamentben kérdést tett fel Gyurcsány Ferenc miniszterelnöknek "Remélhetik-e az allergiában szenvedők, hogy a parlagfű elleni védekezésről nemcsak beszélnek, hanem végre történik is valami?" címmel. A kérdést és a miniszterelnök válaszát egyaránt közöljük.
Biztosítja-e a Kormány a parlagfű elleni védekezéshez szükséges anyagi fedezetet?
Áder János, a "Tégy a parlagfű ellen!" Közhasznú Alapítvány alapítója ezzel a címmel nyújtott be írásbeli kérdést Veres János pénzügyminiszterhez és Gráf József földművelésügyi és vidékfejlesztési miniszterhez. A kérdésekre Gráf József válaszolt. Az alábbiakban a kérdést és a választ egyaránt közreadjuk.
Fuss vagy gyalogolj velünk, és tégy a parlagfű ellen!
2008. október 12-én délelőtt 10 órától a Margitszigeti Atlétikai Centrumban gyülekezünk, majd futással és gyaloglással hívjuk fel a figyelmet arra, hogy tenni kell a parlagfű ellen.
Jól jártak a felsőpakonyi gyerekek
Közösen indított versenyt a Pest Megyei Közgyűlés Önkormányzata és a Tégy a parlagfű ellen! közhasznú alapítvány. A tét egy négymillió forint értékű játszótér volt, melyet fele-fele arányban finanszíroztak a meghirdetők. A zsűri szerint Felsőpakony irtotta leghatékonyabban a parlagfüvet, ezért az ott élő gyerekek győztek.
Parlagfűország
Magyarországon 2,5 millió ember küzd az allergia legjellemzőbb tüneteivel, vagyis a rohamokban jelentkező tüsszögéssel, orrfolyással, szemviszketéssel - hangzott el a Magyar Tudomány Akadémia könyvtártermében tartott keddi konferencián.
1% a parlagfű ellen
A "Tégy a parlagfű ellen" Közhasznú Alapítvány jogosult a személyi jövedelemadó 1%-ának befogadására. Amennyiben fontosnak találja az agresszív gyomnövény elleni közdelmet, adója egy százalékát Ön is felajánlhatja. Az Alapítvány célja az allergizáló növények szaporodásának és elterjedésének visszaszorítása, a megfelelő életminőséghez szükséges környezeti állapot megőrzésében való közreműködés támogatása.
Előző 1 2 3 4 
© 2008 Tégy a parlagfű ellen!
Impresszum Kapcsolat Adatvédelem
Created by: PRAE.HU Kft.