Narancs jelzés a parlagfű miatt
Elérte a közepes szintet a parlagfű átlagos pollenkoncentrációja az országban - közölte az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) augusztus 8-án a Facebook-oldalán.
Most a pázsitfüvek szórják pollenjeiket
Az általános pollenterhelés ugyan csökkent, a pázsitfűfélék pollenszórása viszont felerősödött, és a héten már a magas szintet is elérte - közölte az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat május 11-én a Facebook-oldalán.
Eső hoz enyhülést az allergiásoknak
Az elmúlt napokban a záporok és a lehűlés hatására csökkent valamennyit a pollenterhelés az országban. Ugyanakkor a tavaszi pollenszezon csúcsidőszaka még nem ért véget, és tíznél is több allergén okozhat most tüneteket - közölték az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat Facebook-oldalán május 6-án.
Csúcson a tavaszi pollenszezon
A tavaszi pollenszezon csúcsidőszakában vagyunk, országszerte egyszerre tíznél is több allergén van jelen a levegőben tüneteket okozó mennyiségben - közölte az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) május 1-jén a Facebook-oldalán.
Egyre több növény okozhat allergiás tüneteket
Tovább erősödött a pollenterhelés az országban, egyre több növény virágpora okozhat allergiás tüneteket - közölte az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat április 27-én a Facebook-oldalán.
Felerősödött a fák pollenszórása
Az országban magas a pollenterhelés, egyes allergén fák virágporából már nagyon magas koncentrációt is mértek – közölte az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) április 20-án a Facebook-oldalán.
Magas a fapollen-koncentráció
Az elmúlt hét elején még csak mérsékelt volt a virágporterhelés, a hét végére azonban több allergén növény együttes virágzása miatt magas szintet ért el a pollenszint - közölte az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) április 16-án a Facebook-oldalán.
A rossz idő kedvez az allergiásoknak
Az évszakhoz képest hűvös, csapadékos idő következtében továbbra is alacsony a pollenterhelés az országban - közölte az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) április 6-án a Facebook-oldalán.
Az ÁNTSZ Aerobiológiai Hálózatának jelentése
Az ÁNTSZ Aerobiológiai Hálózatának jelentése
Előző 1 2 3 4 5 6  Következő
© 2008 Tégy a parlagfű ellen!
Impresszum Kapcsolat Adatvédelem
Created by: PRAE.HU Kft.